Knollenveldtoernooi 36 jaar!

Op 8 juni 2019 wordt voor de 36e achtereenvolgende keer S.D.S. buitentoernooi voor de georganiseerd. 
 
 
Net als voorgaande jaren kunnen teams op alle niveaus zich voor het 6 tegen 6 toernooi inschrijven. Teams die aan dit toernooi kunnen deelnemen zijn bedrijfsteams, buurtteams, familieteams, campingteams, competitieteams en verder iedereen die gezellig wil volleyballen. Jeugdteams spelen in een apart toernooi. Aangezien we proberen om de teams zoveel mogelijk op niveau in te delen is het van belang dat ieder team het soort team en het niveau van het team opgeeft bij de inschrijving. Bij een gemengd team moeten er altijd minimaal twee dames in het veld staan.

  
 
 

Ook zal er dit jaar weer een 3 tegen 3 toernooi op ons beachveld plaatsvinden. Vanwege het beperkt aantal velden is dit team bedoeld voor herenteams vanaf de promotieklasse en damesteams vanaf de 1e klasse. Let op: vol = vol.

Het inschrijfgeld bedraagt € 30 voor het 6x6-toernooi en € 25 voor het 3x3 toernooi. Dit inschrijfgeld dient betaald te worden bij de inschrijving op rekeningnummer NL83RABO0366314114 t.n.v. SDS Voorthuizen o.v.v. de teamnaam.

 
Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 1 juni. (Dames 3x3 tot en met 25 mei)
 
Het toernooi voor de jeugdteams zal rond 12.30 uur afgelopen zijn. Na afloop krijgt ieder jeugdteam een schaal patat met drinken door SDS aangeboden. Ook zullen er vanwege het 35-jarig jubileum meerdere activiteiten naast het volleybal zijn.
 
 

Jeugdtoernooi

Net als vorig jaar biedt het Knollenveld ook een JEUGDTOERNOOI. De jongeren van uit de A-, B- & C-jeugd zullen rond 09.00 uur de kans krijgen om te volleyballen op het Knollenveld. Dit zal afgelopen zijn rond 12:30 uur. 

We hopen dat jullie ook mee willen doen aan dit gezellige toernooi!

Het inschrijfgeld voor jeugdteams is € 15,-- per team (van 6 personen).